onsdag 24. mars 2010

Eg klarte det :)

Jadda, det e berre te å prøva og feila so lære ein. Eg fekk jo inn bilda, sjøl om de innlegget skulle vore først og so bilda..men men, neste gong ;) No ventar symaskina på meg. Litt fleire hjerter so må syast.

Ha ein finfin vårdag
Klem frå meg

3 kommentarer:

Fru Andersen sa...

Hei hei! Jeg tok en titt her inne via "den gode feen", så du skrev at du var en ny blogger og da tenkte jeg at vi to kanskje kunne hjelpe hverandre litt! Jeg begynte også nettopp å blogge og er ofte frustrert over HTMLkoder og annet en må sette seg inn i;-) Du har nå fått det fint til! Til og med bilde bak bloggtittelen, mer enn hva jeg fikk til! Jeg legger deg til i blogglisten min så får jeg følge med på hva som skjer i redet ditt ;-)

Fru Andersen sa...

Hei igjen! Jeg lurte på om du vile være med i "utfordringen"? Jeg har blitt utfordret av en annen blogger til å finne og fotografere fem grønne gjenstander hjemme hos meg. Det skal jeg begynne med nå snart. Det er meningen at jeg skal velge en ny farge og sende utfordringen videre, skal jeg linke deg og sende utfordringen til deg?

Christine sa...

Hei på du, fru Andersen! So kjekt at eg har fått mine første kommentarer :) Stolt no ja. Skjønne godt ka du meine, da e ei utfordring med alle desse data koder og diverse.
Du må gjerne sende meg den utfordringen ja. Spennande. E da sånn at eg legg bilder ut på bloggen og sånn då..? Litt grønn eg ja... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails