fredag 26. mars 2010

Påskeferie og skattejakt

No har eg endelig fått påskeferie!! Og ka e ikkje bedre då enn å gå på skattejakt. Jakt etter gamle ting og tang. Det er noko av det kjekkaste eg gjer. So eg ska begynna min etterlengta påskeferie med skattejakt. Den startar heime hjå mamma og pappa. Der står det nemlig ein gammal skjenk og ein gammal stol å ventar på å få komma ut i lyset att. Det er besten (farfar) som har laga begge møbla. Han hadde nemlig ein liten møbelfabrikk i gamledagar. Og mens eg er på dei kantar, ska eg innom gjenbruks butikken. Den er full av gamle skattar og rare ting. Mon tru kva eg kjem heim att med i måro..eg gledar meg..  :DDette er oprinnelig ein bestikk- kasse. Den hadde pappa på kjøkkenet i sin barndomsheim. Eg fant den tilfeldigvis for nokre veker sidan då eg snoka litt rundt i verkstaden hans. Arbeidsbenken til pappa er faktisk ein del av da opprinnleige kjøkkenet i hans barndomsheim. Det var nemlig den eg var ute etter...


 

Denne "hengande duken" er eit anna gammalt funn. Den hadde bestemor på kjøkkenet sitt, og mamma hukser godt at dei hang på kjøkkenet i sin heim.


So no gleder eg meg masse te å få heim to gamle skatter til. Og kven veit, kanskje eg finn meir..Kjem tilbake med bilder og rapport  :)

Ha ei strålande helg alle saman!

Klem frå Christine

7 kommentarer:

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Å, kor kjekt!:) Å gå på skattejakt er det kjekkaste eg veit! Kjenne det krible i magen berre med tanken!:) Trur eg må ta meg ei runde snart..både heime hos mamma og pappa. og på bruktbutikken:)
Koslege skatter du viser her :)
Var ikkje så lett å finne raude ting du..måtte tenke knallhardt på korleis eg skulle løyse den..Borte Bra, men hjemme best har tatt utfordringa vidare ;)
Ha ei fin påske!
Klem :-)

Bettum Villa sa...

Velkommen til blogglandia! Ønsker deg alt godt og ser frem til inspirerende innlegg.

Klem Madelen

Anonym sa...

Så kjekt med skattejakt! :) Snart på tide med ein ny tur til miljøbutikken plant et tre no? ;) God ferie! Klem Ranveig

Randi sa...

Hei på deg!
Da har jeg tatt turen innom deg, gøy å kikke litt:)Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min.

Så mange fine skatter du har funnet, er så gøy når slike ting plutselig bare dukker opp! Tenker det blir litt skattejakt på meg også i løpet av påsken, er klar for et lite raid i huset til mamma og pappa!

Lykke til videre med skattejakten, og ha en strålende påske:)

Klem, Randi:)

Marte sa...

Heisann:)
I dag er det noe galt med bildene på bloggene, jeg ser ikke bildene her hos deg, og ikke får jeg lastet opp til innlegg heller, men hei, og slitan med fersk og fin blogg! Du, jeg spørr forsiktig, vet jeg hvem du er??
Det står i så fall aldeles stille hos meg:P

Lykke til med blogging, gøy at du linker:)

Marte sa...

Å HEI Christine;) Der ser eg bilde;))Så gøy:))
Kjente ikke navnet på ungene, tenkte veldig hardt nå, sjønner du;))

Vingesus og Julebrus sa...

Hei på deg!! Kjekt å "treffe" kjentfolk her i blogglandia. Slitan med ny blogg - det blir moro å titte innom deg også av og til. Riktig god påske! : )

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails