søndag 23. mai 2010

Besøk av dyr og familie

Først vil eg takka for alle gode ord og oppmuntringa i forrige innlegg. Eg set utrulig stor pris på all oppmuntring. 1000 1000 takk :) Me tenke positivt, og tar ein dag av gangen.

Langhelg, og fremdeles ein fridag att :)
Dagane her i rede har gått i venna og familie.
Da e godt å ha besøk, og av og te tenka på litt andre ting.
Da e godt å ha familie og venna rundt oss so bryr seg.

I går hadde me besøk av søstre mi med stort og lite påheng. Me hadde ein kjempe fin ettermiddag og kveld, og både store og små koste seg. Når de skulle heim att hadde me fått besøk av ein liten krabat heilt opp på trappa te ytterdøre vår. Liten og fin :)


Blomstra på døre og venna so stikk innom med oppmuntringa, har vore med på å letta situasjonen i rede. Me set utrulig stor pris på da. I går ettermiddag va snille og omtenksomme Magny, frå Magnys lille krinkelkrok innom. Ho hadde med seg ei oppmuntring so va heilt etter i min smak:


Ein kjempe flott Green Gate kopp- min første :) Den e berre heilt skjønn :) Og so fekk eg tre herlige Muffins såpe og muffins former. Den minste fugleungen i rede vårt sette nesten tenna i ein, eg fekk akkurat stoppa han. Hadde vel blåst boble resten av helge viss han hadde ete den ;)
1000 takk, Magny. Eg sette kjempe stor pris på praten og gaven :)


Eg har også fått ein award, men den kjem eg tilbake te, 1000 takk Bjørg, med bloggen Huset ved fjorden :)

So vil eg ønska deko alle herlige og snille bloggedame ei fortsatt fin
og god helg, og minne nok ein gong om give away :)

Klemmer frå Christine

5 kommentarer:

Hos Jorunn sa...

Så koselig at Magny kom innom deg og så fine ting du fikk! Såpene hennes er deilige, jeg bruker de hver dag. Fine detaljbilder du viser, den hvite kjolen var kjempesøt. Det er godt å lese at du tenker positivt! Det er ikke så mange dagene før du skal inn på sykehuset, det blir godt å få satt igang behandlingen. Tenker på deg hver dag. Klem fra Jorunn

Hos Jorunn sa...

Glemte jo helt å kommentere det søte pinnsvinet, de har en tendens til å like seg ved inngangspartier har jeg fått inntrykk av..kjempesøt liten skapning dette her.

Randi sa...

Noe av det jeg verdsetter absolutt mest her i livet, er positive mennesker. Og du er definitivt av den sorten! Så utrolig herlig:)
Er alltid koselig å ha venner og familie rundt seg, det gjør så godt! Og så fine ting du fikk da! Grattis med din første GG-kopp:)
Ha en koselig kveld, kjære deg!
Klem, Randi:)

Hannes favoritter sa...

Hei Christine!

Jeg har tenkt så masse på deg disse dagene! Håper du har det bra etter forholdene! Titt innom bloggen min, for du har vunnet en ekstrapremie i min Give Away. Jeg syntes det var så gøy å trekke at jeg måtte trekke en ekstra, og det ble altså deg. Send meg en mail (hobde76@hotmail.com), så kommer det en overraskelse i posten!

Klem fra Hanne

Magdalena sa...

heisann..
hyggelig du ble glad..!
For meg handler det om å gå veien sammen med deg..
go klem,magny

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails