lørdag 8. mai 2010

Ein NYDELIG dag!!

I dag har vore ein fantastisk fin dag! Da har vore reine sommarstemningen :) Eg har hatt ein totalt avslappande dag, og da kjenne eg at eg trengte. Hanepane tok med fugleungane te sine foreldre for å fiksa nåke, so her har vore merkelig stille i hage og hus..

Men litt har eg gjort. Den gamle skjenken te besten e ferdig! Yahoo!! Eg blei skikkelig fornøyd. No mangle berre knottane, men dei e bestilt i på Lobelia :)

Skjenken FØR:


Skjenken NO:

Hjørne og kanta har vorte pussa, sånn at den ska få eit litt slitt og gammalt utseende. Og VOILA, so e skjenken på plass att :)

 
Etter å ha duppa litt i solstolen ute i sole, måtte hodet ein pause. Då fornya eg litt i kjøkkenglaset. Eg gøymte sjølvsagt å ta FØR bilde, men forskjellen e at før va da berre persienne oppe og blonder nere. Da e litt "trafikk" forbi glaset og godt innsyn, so eg må skjerma oss litt.

No kjem snart resten av fugleflokken flygande inn døre, so eg får vel gje meg med detta for i dag :) Ønske deko alle ei fortsatt fin og solfylt helg :)

PS: Husk give awayen min. Du kan melda deg på HER!! :)

Klemmer frå Christine

5 kommentarer:

Randi sa...

Så flott sjenken blei! Flinke deg:)
Har vært en nydelig dag idag, ja- det trenger vi virkelig nå etter vinteren vi har hatt. Jada, syte, syte; må jo ha noe å klage over da;)
Ha en fin kveld, kjære deg!
Klem

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Skjenken vart jo nydeleg!
Tøfft når ein pussa litt, for å gjere den slitt synast eg!:)
Blir moro å sjå den ferdig med knotter :)
Og kor mykje fiiint du fann deg på shopping! Heilt enig med deg! Shopping kurerer det meste. Legane skulle gitt oss gratis shopping på resept ;)
Kos deg ikveld!
Klem:)

Barbros lille verden sa...

skjenken ble kjempefin! en sånn skulle jeg gjerne hatt i gangen :)
stor klem

Fru Andersen sa...

Det er godt med litt ro og fred av og til! Jeg hadde en time i går alene i stuen mens de andre var ute, ikke lange stunden men utrolig deilig, det var så stille og godt;-)

Skjenken ble flott, og du hadde jo så fine ting oppå den! Så det sto et gammelt strykejern der, det kom jeg på at jeg også har, spørs bare om jeg finner det...

Passer helt fint den mandagen du nevnte, artig om Vivi også blir med! Synes det blir spennende, gleder meg til å bli enda bedre kjent med deg;-)

Vivi sa...

Det er kjempedeilig med litt aleine-tid! Du nytta tida di godt ser eg:-) Fin skjenk. Eg skal selga min no, vil heller ha ein litt meir shabby ein. Gjerne kjøpt på bruktbutikk eller på nett. Ser du og Fru Andersen er igang med planlegging av treff? Blir veldig kjekt!! Ha ein fin søndag 8-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails